Hoofdpagina arrow De voordelen

De voordelen van Dijk & stant

Kiest u voor Dijk & Stant, dan kiest u voor een partner met hart voor het vak. Wij zijn aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties, zoals het NIVRA en Extendum, dus u kiest ook voor kwaliteit. Door regelmatige om- en bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en regels. Bovendien zijn we breed geschoold, zowel op het gebied van belastingadvies als op het terrein van de RA-accountant. De meeste vragen uit het MKB kunnen we zelf beantwoorden. Maar we hebben ook een uitgebreid netwerk van deskundigen voor specifieke vragen waarop we zelf het antwoord even schuldig moeten blijven.


Werkwijze

Cijfers zijn het hart van iedere onderneming. Ze vertellen vaak meer over uw onderneming dan u onder woorden kunt brengen. Daarom is het belangrijk dat u een partner hebt met hart voor uw cijfers. Die tijdig aan de bel trekt en die met u meekijkt en meegroeit.

Bij Dijk & Stant hebt u direct contact met uw belastingadviseur of accountant. Korte communicatielijnen zorgen voor optimale efficiency. Bovendien krijgt u een vaste assistent, bij wie u met al uw kleinere problemen terechtkunt. Een van onze kerncompetenties is advisering. Bijvoorbeeld over het doelmatig inrichten van uw administratie. Dat kan u een aardige besparing opleveren.

Per klant verschillen de werkzaamheden. Waar de ene klant aankomt met een schoenendoos vol bonnetjes, wil de ander alleen advies over zijn jaarrekening. Geen probleem bij Dijk &Stant. Wij leveren graag maatwerk. En de maat bepaalt u zelf.