Hoofdpagina arrow Wie zijn wij

Wie zijn wij

Dijk & Stant is een professioneel accountants- en advieskantoor gevestigd aan de Laan van Meerdervoort te 's-Gravenhage. De klantenkring is zeer gevarieerd en bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsoefenaren.

Wij zijn een kantoor met een informele sfeer en een no-nonsense aanpak. Wij hebben een platte organisatie en korte communicatielijnen.

Als voorloper van Dijk & Stant werd in 1977 door Jan Dijk een fiscaal adviesbureau gestart.
Na het afronden van zijn postdoctorale accountancy opleiding vormde Freddy Stant samen met Jan Dijk Dijk & Stant Belastingadviseurs en Registeraccountants. Jan Dijk is inmiddels uitgetreden.
Met op dit moment acht medewerkers verzorgen wij diensten op het terrein van accountancy, belasting met de bijbehorende aangiften, advisering en ondersteunende administratieve werkzaamheden, waaronder uitvoering van salarisadministraties voor bedrijven in het MKB en voor vrije beroepen.

Als eigentijdse werkgever zijn wij groot voorstander van de juiste balans tussen werk en prive. Juist daarom kunnen wij ons beroepen op gemotiveerde medewerkers, die plezier hebben in hun werk.
En dat merkt u!